Pointen bag dit Advokatkontors Hjemmeside

Oscar Benner NihraneArkiv

Pointen bag dit Advokatkontors Hjemmeside

Pointen bag dit Advokatkontors Hjemmeside

“Hvad er egentligt pointen med en hjemmeside, og hvor vigtig er det for min virksomhed?”

Er det et spørgsmål, du ofte tænker over? Bare rolig – du er ikke alene. Men for lige at vende tilbage til mit spørgsmål, så har jeg bemærket, at rigtig mange advokater ikke ved, hvad pointen med deres hjemmeside er.

Det er nemlig en bred misforståelse, at en hjemmeside er til, så kunder kan læse mere om dig, og den service du tilbyder. Men er pointen med min hjemmeside da ikke, at kunderne skal kunne læse om mig og min service? Det korte svar er jo, men sådan er det bare ikke helt!

KUNDEN HAR ALTID ET PROBLEM!

For at forstå pointen bag en hjemmeside, skal man først forstå initiativet bag potentielle kunders online adfærd. Tænk i et øjeblik på dig selv. Alle har prøvet at købe produkter fra en butik online – specielt under Corona. Hvorfor søgte du sidste uge på ”Ikea”. Havde du bare lyst?

Til det, er svaret nok nej. Du søgte på dem, fordi du havde et problem! Du manglede nye puder, og du leder efter nogen, der kan løse dit problem. Når en potentiel klient lander på en hjemmeside, er det fordi de også har et problem. Kunder lander ikke på din hjemmeside bare fordi.

Hvis du er boligadvokat, søger potentielle klienter en rådgiver som kan vejlede dem gennem en sikker bolighandel. De søger ikke på ”boligadvokat”, fordi de vågnede den morgen med en ny idé. Først når man forstår dette, kan man kreere en effektivt hjemmeside med det rette formål!

MEN HVAD ER SÅ HELT PRÆCIST FORMÅLET?

Det korte, men denne gang rigtige svar er, at sælge. Når trafik lander på din hjemmeside, har du seks sekunder til at positionere din advokatvirksomhed som løsningen. Hvis dette krav ikke opfyldes, sænkes dine chancer online markant.

Hvis din hjemmeside kun handler om mig, mig, mig, og ikke anerkender kunders problem, går de til din konkurrent. At have smukke billeder og en masse fede animationer øger ikke konverteringen. At positionere sin service som løsningen gør derimod.

HVORDAN POSITIONERER JEG MIN SERVICE SOM LØSNINGEN?

Det vigtigste element i en hjemmeside er ”over folden”. Dette betegner indholdet der vises på siden inden man scroller ned. Her skal du svare på tre spørgsmål kort og præcist;

  • Hvad er det du laver?
  • Hvordan gør det kundes liv bedre?
  • Hvordan får kunden fat i dig?
*Se eksemplet ovenfor*

Svarer du på disse tre spørgsmål inden for seks sekunder, øges din konkurrenceevne online markant. Læs mere om hvordan du laver dette her.

Download vores “5 Vigtige Tips til Advokater der Øjeblikkeligt vil have Flere Kunder gennem deres Hjemmeside”, hvori vi bl.a. påtaler de klassiske fælder mange før dig er hoppet i.