Pointen bag din hjemmeside på internettet i 2021 (Læs mere her)

Oscar Benner NihraneBlog

Har du nogenside undret dig over hvad pointen bag din hjemmeside på internettet var, eller er du bare hoppet på toget og fik lavet en hjemmeside, fordi alle sagde du skulle?

Jeg har bemærket, at rigtig mange advokater ikke ved, hvad pointen bag deres hjemmeside er. Det er nemlig en bred misforståelse, at en hjemmeside er til, så kunder kan læse mere om dig, og den service du tilbyder.

“Men er pointen med min hjemmeside da ikke, at kunderne skal kunne læse om mig og min service?”

Det korte svar er jo, men sådan er det bare ikke længere!

Hvorfor søger kunden på din virksomheds hjemmeside?

For at forstå pointen bag din hjemmeside skal du først forstå initiativet bag kunders adfærd. Tænk i et øjeblik på dig selv. Alle har prøvet at købe produkter fra en butik online – specielt under Corona. Hvorfor søger du på Ikea. Har du bare lyst?

Nej, du søger på dem, fordi du har et problem! Du mangler nye puder, og du leder efter nogen, der kan løse dit problem. Når en potentiel kunde lander på din hjemmeside, er det fordi de har et problem. Kunder lander ikke på din hjemmeside bare fordi.

Googlesøgning

Hvis du er boligadvokat, søger folk en rådgiver, der kan vejlede dem til en sikker bolighandel. De vågnede ikke en morgen med en ny fiks idé. Først når du ved det her, kan du lave en effektivt hjemmeside med det rette formål!

Formålet er at sælge

Det korte, men denne gang rigtige svar er, at sælge. Når trafik lander på din hjemmeside, har du fire sekunder til at positionere din advokatvirksomhed som løsningen på deres problem. Hvis dette krav ikke opfyldes, sænkes dine chancer online markant. Jeg har skrevet et blogindlæg om dette HER, som er super informativt.

Hvis din hjemmeside kun handler om mig, mig, mig, og ikke anerkender kunders problem, går de videre ned af gaden (søgeresultaterne) og finder nogle andre. At have smukke billeder og en masse fede animationer øger ikke salget; at positionere sin service som løsningen gør derimod.

Hvordan gør man så det?

Det vigtigste element på din hjemmeside er Above The Fold. Dette betegner indholdet der vises på siden inden man scroller ned. Her skal du svare på tre spørgsmål kort og præcist.

  • Hvad du laver
  • Hvordan du gør kundens liv bedre
  • Hvordan kunden får fat i det
*Se eksemplet ovenfor*

Kombinerer du et svar på disse spørgsmål med en professionel video, er du allerede halvvejs, og du vil have lave en hjemmeside målrettet den oprindelige pointe – nemlig at sælge.

Undrer du dig stadig over om din hjemmeside er bygget med salg for øje? Så book os HER og modtag en gratis gennemgang af din nuværende hjemmeside oveni.