Undgå at betale for meget for din nye hjemmeside (Læs mere her)

Oscar Benner NihraneBlog

“Hvor meget koster en ny hjemmeside?” er et spørgsmål der ofte stilles. Udbuddet i dag kan være en jungle for kunderne, når de skal finde ud af, hvem der er bedst egnet til at løse opgaven, og hvad deres behov egentligt er. Der er et stort spænd imellem priserne når man ser på mulighederne for at få en ny hjemmeside udviklet, og det kan for mange være uigennemskueligt. Man kan nemt overbevises om, at man har brug for at få programmeret en hjemmeside fra bund, men i langt de fleste tilfælde, er dette dog ikke tilfældet.

Behøver du overhovedet trejdepart indenover din nye hjemmeside?

Når en ny hjemmeside skal udvikles handler det om at stille sig det basale spørgsmål: “hvad er egentligt mit behov?” Det er de færreste der går i Netto eller Føtex uden at vide hvilke varer du leder efter (hvilket behov de har).

Det er vigtigt at afveje, hvad man får for henholdvis en dyr og billig løsning. Selvom alt er relativt kan man generelt sige, at en dyr løsning ligger oppe i de 200-400.000 mens en billig løsning kan ligge mellem 5.000-30.000. I dag kan en side til 100.000 ikke nødvendigvis mere end en side til 25.000. Teknologien har gjort det muligt at udvikle stabile hjemmesider uden dyre lønninger til designere og programmører. (Dermed ikke sagt at der aldrig er behov for det). Jeg anbefaler, at du altid henter flere tilbud hjem, så du kan gøre dig et overblik.

En bil og en hjemmeside, det er jo det samme!

En ny hjemmeside kan sammenlignes med at hoppe ned i din nærmeste Peugeot forhandler. Udgangspunktet er en model, hvor du kan tilkøbe funktioner som varme i sæderne, klimaanlæg og andre ting. Udvendigt kan det være, at du vil have xenon lygter. På den måde kan man få en unik bil bygget på et standard skelet. På samme måde er det derfor muligt at lave en “billig” hjemmeside. Det er vigtigt, at du finder ud af, om dit behov kræver en hjemmeside programmeret fra bunden, eller en unik hjemmeside bygget på et fundament af standard rammer.

Hvad så hvis behovet ændrer sig?

Alle mennesker består af det samme skelet, men på trods dette, er ingen ens. At have et skelet der allerede benyttes af tusinder betyder, at da jeg brækkede min venstre arm som 6. årig, vidste lægerne præcis, hvordan de skulle håndtere skaden. En driftsikker og gennemprøvet løsning som WordPress får konstant tilføjet nye funktioner. Man er omstillingsparat hvilket er en af de vigtigste faktorer at tage hensyn til, når man skal have udviklet en ny hjemmeside. Det har jeg skrevet mere om i min korte e-bog her:

Hvordan får jeg en omstillingsparat hjemmeside?

Som tidligere nævnt skal du gøre op med dig selv om, hvad du helt konkret har behov for – tænk gerne langsigtet her. Indhent flere tilbud og sørg for at du i fremtiden vil kunne tilføje nye ting og funktioner, så din hjemmeside forbliver relevant. Har du tid og råd til en hjemmeside der skal programmeres fra bunden?

Nej vel?

Det er præcis det, vi tager højde for.

Undrer du dig over, om du har behov for en agil løsning i fremtiden? Så book os HER og modtag en gratis gennemgang af din nuværende hjemmeside hvor vi svarer på præcis dette.