Den Vigtigste del af din Hjemmeside

Oscar Benner NihraneArkiv

Den Vigtigste del af din Hjemmeside

“Hvad er egentligt den vigtige del af min hjemmeside, og hvor stor en effekt har det på min online konvertering?”

Er det et spørgsmål, du ofte tænker over? Hvis du svarede “ja”, er du er nok alene.

Det mest essentielle for en hjemmesides konvertering, er der nemlig ikke mange der skænker en tanke – selv ikke webdesignere! En bred misforståelse er, at en hjemmeside er til, så kunder kan læse mere om dig og den service, du tilbyder.

Men er pointen med min hjemmeside da ikke, at kunderne skal kunne læse om mig og min service? Nej, pointen er ikke at læse mere om dig og din service. Pointen er at sælge, og hvis du ikke gør brug af den vigtigste del i salgsprocessen, mister du mange potientielle kunder. Du kan læse om pointen bag dit advokatkontors hjemmeside her.

POTIENTIELLE KUNDER HAR ALTID TRAVLT

Har du bemærket, hvor kort tid du tilbringer på websites, når du søger efter en løsning på dit problem? Med alt den stimulation vi oplever i hverdagen, tilbringes færre og færre sekunder på online hjemmesider.

Når du søger efter en service der kan løse dit problem, gennemtjekker du ikke adskillige hjemmesider fra top til bund. Du ser på det første dine øjne konfronteres med så snart indholdet på websitet loades, og så laver du en vurdering om du er interesseret eller ej. Vurderingen om du er interesseret eller ej, sker indenfor de første seks sekunder. Hvis der ikke svares på dine vigtigste spørgsmål, hopper du videre.

En gennemsnitlig besøgende bruger mindre end et par sekunder på et websted, før de beslutter sig for at blive eller forlade websitet. Dette er et meget kort tidsvindue, inden for hvilket du skal overbevise dem om at blive.

– Weeblys direktør

KODEN TIL FLERE KUNDER GENNEM DIN HJEMMESIDE

Det absolut vigtigste på en hjemmeside er “Over Foldet”, som er en betegnelse for det synlige indhold på en given side, før man har scrollet ned.

*Se eksemplet ovenfor*

Formålet med “Over Foldet” er at svare på tre spørgsmål og samtidig skabe tillid. De tre spørgsmål der skal svares på indenfor seks sekunder er:

  • Hvad er det du laver?
  • Hvordan gør det kundes liv bedre?
  • Hvordan får kunden fat i det?

Disse tre spørgsmål er absolut essentielle at få svar på til at starte med. For at skabe det perfekte “Over Foldet”, skal spørgsmålene kombineres med en professionel video. I brancher med høje priser såsom advokater er tillid ekstremt vigtigt, og en video skaber præcis dette. At kunne se hvordan du udfører den service du tilbyder, øger tilliden markant for potientielle klienter.

Bare at have en hjemmeside er altså ikke godt nok – og sådan har det aldrig været!

Hvis din hjemmeside kun handler om mig, mig, mig, og ikke anerkender kunders problem, går de til dine konkurrenter.

At have en masse smukke billeder og en masse fede animationer øger ikke konverteringen.

At positionere sig selv som løsningen gør derimod.

*Se eksemplet ovenfor*

Brugen af billeder fra internettet der illustrerer juridiske papirer, en juridisk træhammer og et håndtryk er ikke nok. Det skaber ikke tillid!

Svar på de tre spørgsmål, indsæt en professionel video, positioner din service som løsningen og kreer dermed en hjemmeside der konverterer.

Download vores “5 Vigtige Tips til Advokater der Øjeblikkeligt vil have Flere Kunder gennem deres Hjemmeside”, hvori vi bl.a. påtaler de klassiske fælder mange før dig er hoppet i.