De tre spørgsmål du skal besvare på din hjemmeside (Læs mere her)

Oscar Benner NihraneBlog

Når potientielle kunder lander på din hjemmeside, har du 4-6 sekunder. I dette tidsrum tager folk beslutningen, om de vil blive på din hjemmeside eller hoppe videre ned af søgeresultaterne. Førstehåndsindtrykket (Above the fold) er det vigtigste punkt på din hjemmeside, og får du givet et ordentligt førstehåndsindtryk, øges antallet af opringninger du får gennem din hjemmeside markant.

Når folk lander på hjemmesiden, er det også begrænset, hvad du kan nå at fortælle dem, inden de har taget beslutningen, om de vil blive på din hjemmeside eller hoppe videre. Derfor er det vigtigt, at du tydeligt svarer på de største spørgsmål, som de sidder inde med.

Har du selv travlt i hverdagen?

Når du lander på en hjemmeside, ser du på det første dine øjne konfronteres med, og så laver du en vurdering, om du er interesseret eller ej. Vurderingen sker indenfor fire til seks sekunder, ikke flere minutter.

En gennemsnitlig besøgende bruger mindre end et par sekunder på en hjemmeside, før de beslutter sig for at blive eller forlade hjemmesiden. Dette er et meget kort tidsvindue, inden for hvilket du skal overbevise dem om at blive.

Bemærk hvor kort tid du efterhånden tilbringer på hjemmesider, når du søger efter en løsning på dit problem? Med alt den stimulation vi oplever i hverdagen, tilbringes færre og færre sekunder på online hjemmesider. Brug denne viden til din fordel på din egen hjemmeside.

Hvordan overbeviser man besøgende om at blive på din hjemmeside?

Kort sagt overbeviser du de besøgende om at blive på din hjemmeside ved at svare tydeligt på tre spøgsmål. Her er det ekstremt vigtigt, at du ikke skriver flere sætninger og lange monotone tekststykker – folk er sensitive med deres tid, og ingen vil læse en roman.

Above The Fold Eksempel
Hvad, Hvordan og Hvordan eksempel – Webolir

Hvad du laver, hvordan du gør kundes liv bedre, og hvordan kunden for fat i dig, er de tre spørgsmål, der skal besvares. Sproget skal også holdes simpelt. En god hovedregel er, at børn skal kunne forstå, hvad du skriver. Folk har allerede et problem, når de lander på din hjemmeside. Det sidste de har lyst til er at læse dine fancy slogans og bruge energi på at finde ud af, hvad du faktisk tilbyder. Keep it simple hvis du vil have en hjemmeside der sælger.

Er du i tvivl om din hjemmeside er forvirrende, og om du får svaret ordentligt på de tre spørgsmål? Så book os HER og modtag en gratis gennemgang af din nuværende hjemmeside oveni.