Brændstoffet til din Hjemmeside

Oscar Benner NihraneArkiv

Brændstoffet til din Hjemmeside

Brændstoffet til din Hjemmeside

“Har du kundeudtalelser af din advokatvirksomhed på dit hjemmeside?”

Dette er et spørgsmål, de fleste svarer “nej” til uvidende om, hvor stor indflydelse det har for den fremtidige omsætning. En ting der oftes overses, når det kommer til hjemmesider, er vidnesbyrdets vigtighed. Anbefalinger skaber tillid indenfor alle erhvervsmæssige beskæftigelser, og advokatbranchen er absolut ikke en undtagelse.

POTIENTIELLE KUNDER HAR FORDOMME

Der er mange industrier, hvor klientbasen har fordomme om branchen. Advokater er i mange år blevet set for at have uretfærdigt høje timepriser, som den almene borger ikke kan retfærdiggøre. Det er derfor, at adskillige kontorer rundt om i landet tilbyder gratis retshjælp.

Når du har høje timepriser, er det vigtigt, at du går den ekstra mil, når det kommer til det indtryk, du giver folk online. Hvis potientielle klienter ikke får et positivt indtryk af din forretning gennem din hjemmeside, hopper de videre til konkurrenten. Punktum.

Spørg dig selv hvem du mest har lyst til at acceptere en forbindelsesanmodning fra på LinkedIn. Er det personen med et professionelt profilbillede, job- og uddannelsesbeskrivelser og professionelle videoer på sin profil, eller er det individet uden en jobbeskrivelse og uden et profilbillede? Du kender selv svaret.

DET ER LIGESOM BRÆNDSTOF I AMERIKA

Vidnesbyrd til din hjemmeside skal ses på ligesom brændstof i USA. Der er tre former for brændstof, der dominerer den brede bilpakke i Amerika. Det er “Unloaded”, “Plus” og “Premium”.

Hvis man ejer en Bentley på den anden side af Atlanten, fylder man ikke motoren med “Unloaded” gas. Man fylder den med “Premium” brændstof, for at undgå funktionsfejl i motoren som i sidste ende kan brænde sammen. Dette princip gælder også for hjemmesider.

DE TRE FORSKELLIGE KUNDEUDTALELESER

  • “Unloaded” – De siger, at din service er fantastisk, og at du er den bedste.
  • “Plus” – Skrevne anbefalinger på Facebook og Google.
  • “Premium” – Videovidnesbyrd af folk der beskriver din service.
*Eksempel på et tillidsskabende vidnesbyrd, til Bentley’en*

Man skal til alle tider undgå kun at modtage “Unloaded gas”. Det er selvfølgelig fedt at have glade kunder, men hvorfor ikke udnytte muligheden og booste din forretnings tillid online?

“Plus brændstoffet” er langt bedre end “Unloaded”, selvom det stadig ikke er optimalt. Googleanmeldelser er gode, da de også øger din hjemmesides SEO. Læs mere om SEO her.

“Premium” skal du altid stræbe efter. Hvis du vil have en “Bentley”, skal du også behandle den som en Bentley. Hvis du vil have en hjemmeside, der resulterer i flere kunder, skal du også give den indholdet til det.

ET PAR TIPS DU SKAL HUSKE, NÅR DU INDSAMLER VIDEOVIDNESBYRD

  • Hav punkter klar som skal påtales.
  • Hold det til maks et minut – helst under 30 sekunder.
  • Brug et værktøj som Vimeo da du kan kreere en slutskærm som gør det nemt for trafikken at kontakte dig.
  • Videoerne skal optages vandret.

De færreste bruger energi på sin hjemmeside. Tag dette med dig og skil dig ud fra mængden.

*Lodrette videoer ser ikke visuelt godt ud*

Download vores “5 Vigtige Tips til Advokater der Øjeblikkeligt vil have Flere Kunder gennem deres Hjemmeside”, hvori vi bl.a. påtaler de klassiske fælder mange før dig er hoppet i.