De tre typer anmeldelser du kan modtage i 2021 på Google (Læs mere her)

Oscar Benner NihraneBlog

“Må jeg se hvem du har arbejdet med tidligere? Har du nogle anmeldelser?

Hvis dette er et spørgsmål du har modtaget før, så læs med, for jeg vil gennemgå hvad du kan gøre for at besvare dette spørgsmål knivskarpt. En ting der nemlig oftes overses, når det kommer til hjemmesider, er vidnesbyrdets vigtighed. Anbefalinger skaber tillid indenfor alle erhvervsmæssige beskæftigelser, og advokatbranchen er ikke en undtagelse.

Hvad er en anmeldelse online?

Når der tales om anmeldelser på internettet, tales der ofte om dem du modtager igennem din Google My Business Konto. Jeg har lavet et helt blogindlæg om opsætningen af det, som du kan læse HER.

Anmeldelser på Google

Disse anmeldelser er super gode, da de skaber troværdighed og er placeret godt i forhold til Googles søgemaskine. Såfremt du modtager gode anmeldelser, vil din hjemmeside faktisk også rangere bedre i søgeresultaterne, eftersom Google booster virksomheder med godt omdømme.

Anmeldelser På Google Svar

BONUS TIP: Husk ALTID at svare på de anmeldelser du får gennem Google.

Vi har alle fordomme

Der er mange industrier, hvor kundebasen har fordomme om branchen. Advokater er i mange år blevet set for at have uretfærdigt høje timepriser, som den almene borger ikke kan retfærdiggøre.

Når du har høje timepriser, er det vigtigt, at du går den ekstra mil, når det kommer til det indtryk, du giver folk online. Hvis potientielle kunder ikke får et positivt indtryk af din forretning gennem din hjemmeside, hopper de videre til konkurrenten. Punktum.

Det er jo ligesom brændstof

Anmeldelser på din hjemmeside skal ses på ligesom brændstof i USA. Der er tre former for brændstof, der dominerer bilpakken i Amerika; Unloaded, Plus og Premium.

Hvis man ejer en Bentley, fylder man ikke motoren med Unloaded. Man fylder den med Premium, for at undgå funktionsfejl i motoren som i sidste ende kan brænde sammen. Dette princip gælder også for hjemmesider.

De tre forskellige anmeldelsestyper

  • Unloaded – De siger, at din service er fantastisk, og at du er den bedste.
  • Plus – Skrevne anbefalinger på Facebook og Google.
  • Premium – Videovidnesbyrd af folk der beskriver din service.

Man skal til alle tider undgå kun at modtage Unloaded gas. Det er selvfølgelig lækkert at have glade kunder, men hvorfor ikke udnytte muligheden til at booste din forretnings omdømme?

Plus brændstoffet er langt bedre end Unloaded, selvom det stadig ikke er optimalt. Googleanmeldelser er også gode, da de øger din hjemmesides placering i søgeresultaterne som tidligere nævnt.

Premium skal du dog altid stræbe efter. Hvis du vil have en Bentley-hjemmeside, skal du også behandle den som en Bentley. Hvis du vil have en hjemmeside, der resulterer i flere kunder, skal du også give den indholdet til det.

Husk dette når du modtager anmeldelser

  • Hold det til maks et minut – helst under 30 sekunder (Less is more)
  • Brug et værktøj som Vimeo da du kan lave en slutskærm som gør det nemt for seerne at kontakte dig.
  • Videoerne skal optages vandret (Se nedenstående billede)
Webolir Anmeldelser

De færreste bruger tid og energi på anmeldelser online. Tag dette med dig hvis du i fremtiden vil stå knivskarpt, når du modtager et referencespørgsmål og kan vise dine troværdige videoreferencer.

Undrer du dig over hvordan du kontakter dine kunder så de 99% af tiden giver dig en anmeldelse? Så book os HER for tips og modtag en gratis gennemgang af din nuværende hjemmeside oveni.