Above the fold er det vigtigste på din hjemmeside (Læs mere her)

Oscar Benner NihraneBlog

“Hvad er Above The Fold på min hjemmeside, og hvor stor en effekt har det på antallet af kunder der ringer til os?” Er det et spørgsmål, du ofte tænker over?

Hvis du svarede “ja”, er du er nok alene. Den vigtigste del på din hjemmeside, er der ikke mange der skænker en tanke, og det er en bred misforståelse, at trafikken på din hjemmesiden kommer for at læse om dig og din virksomhed.

“Men er pointen med min hjemmeside da ikke, at kunderne skal kunne læse om mig og min service sådn’ som et slags visitkort?” Nej, formålet er at sælge, og uden et klart Above The Fold er dette op ad bakke.

Hvad er “above the fold” overhovedet?

Above The Fold er den øverste halvdel af forsiden af ​​en avis eller tabloid, hvor en vigtig nyhedshistorie eller fotografi ofte er placeret. Det er en betegnelse for det synlige indhold på en given side, før man har scrollet ned.

Above The Fold

Redaktioner ved, at den spændende historie skal vises på den øverste halvdel af avisen, så læseren vil læse avisen. Dette samme koncept gælder også for hjemmesider. Hvorfor gemme vigtige informationer i bunden af hjemmesiden når alle besøgende alligevel er hoppet videre igen? Så de kan få det bedste til sidst ligesom en dessert? Det lyder smart, men sådan fungerer det bare ikke, hvis du vil have en effektiv hjemmeside.

Har du travlt?

Bemærk hvor kort tid du efterhånden tilbringer på hjemmesider, når du søger efter en løsning på dit problem? Med alt den stimulation vi oplever i hverdagen, tilbringes færre og færre sekunder på online hjemmesider.

Når du lander på en hjemmeside, ser du på det første dine øjne konfronteres med, og så laver du en vurdering, om du er interesseret eller ej. Vurderingen sker indenfor fire sekunder, ikke flere minutter.

En gennemsnitlig besøgende bruger mindre end et par sekunder på en hjemmeside, før de beslutter sig for at blive eller forlade hjemmesiden. Dette er et meget kort tidsvindue, inden for hvilket du skal overbevise dem om at blive.

Den perfekte above the fold

For at beholde besøgende på din hjemmeside, skal du opnå to ting indenfor de første fire sekunder. Du skal skabe tillid og svare på tre spørgsmål. De tre spørgsmål der skal svares på er:

  • Hvad du laver
  • Hvordan det gør kundes liv bedre
  • Hvordan kunden får fat i det

Grunden til disse spørgsmål skal besvares, er fordi det er de første ting, dine besøgende vil have svar på, når de lander på din hjemmeside. I brancher med høje timepriser såsom advokater er tillid ekstremt vigtigt, og at kunne se hvordan du udfører den service du tilbyder, øger tilliden markant for kunder.

Derfor er det også vigtigt at producere en professionel video af din arbejdsplads, og af hvordan du arbejder. Et billede eller en video af en kontorbygning kombineret med en skyline er ikke godt nok, da den ikke skaber tillid.

Undrer du dig over, hvorfor du ikke modtager henvendelser gennem din hjemmeside? Så book os HER og modtag en gratis gennemgang af din nuværende hjemmeside og din nuværende Above The Fold.